Aanmelden trainingen

Om veilig sporten mogelijk te maken dienen we ons aan spelregels te houden. Eén van de spelregels waar we aan moeten voldoen is dat alle deelnemers zich van te voren verplicht moeten aanmelden als ze aan een training deel willen nemen. Zo creëren we overzicht over het aantal deelnemers en voorkomen we dat groepen te groot worden.

Voor het aanmelden voor trainingen maken we gebruik van een registratie app. In deze app zie je het volledige trainingsaanbod voor de aankomende 2 weken. Als je deel wilt nemen aan een trainen ben je verplicht je via de app aan te melden. Ben je onverhoopt verhinderd dan kun je je ook weer afmelden via de app en kan een ander clublid gebruik maken van je plek.

De app geeft inzicht in:

  • Trainingsaanbod
  • Tijdstip en tijdsduur van de training
  • Locatie
  • Aantal beschikbare plaatsen
  • Informatie over wat je zelf aan materialen mee kan nemen
  • Mededelingen over wijziging of annulering van trainingen

Abonnementen

De abonnementen zullen in de loop van de tijd ook vermeld worden, maar dat vraagt wat meer tijd. De betaling van de abonnementen blijft ongewijzigd en vindt via automatische incasso plaats. De info die in de app staat met betrekking tot je abonnement kan dus niet goed vermeld staan.  Je zal ook een mail ontvangen m.b.t. je abonnement, deze mail kan foutieve informatie bevatten. Zie deze mail als niet verzonden. (Wordt aan gewerkt!)

Downloaden en aanmelden app

De app werkt op zowel  besturingssysteem Apple als Android. Onderstaand zie je hoe je stap voor de stap de app kunt downloaden en installeren.

Hoe werkt de app

Onderstaand een overzicht hoe de app werkt, hoe je je aan kunt melden voor een training, hoe je kan inchecken en hoe je aan kunt geven dat je verhinderd bent voor een training waar je je voor aangemeld hebt.

Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder op weg!