Nieuwe seizoen van start

Vanaf maandag 6 september gaat het nieuwe seizoen van start en zullen alle trainingen binnen worden verzorgd. Fantastisch nieuws omdat we trainingen, die we buiten niet konden verzorgen, weer aan het trainingsrooster toe kunnen voegen. Dit houdt in dat er:

  • Op dinsdag Bodypump wordt verzorgd
  • Op vrijdag Total Workout op het programma staat
  • Op vrijdagochtend weer “old skool” Functional Training wordt verzorgd. Dit betekent dat er een circuit uitgezet wordt en dat jullie weer aan de slag kunnen met “the Beast”, zandzakken, ballen, speedladders etc. 

NIEUW

Nieuw op het rooster is Pilates Plus op maandagavond. Een training waarbij veel aandacht is voor het versterken van buik-, bil-, been-, rug- en borstspieren. We maken hierbij gebruik van diverse materialen om de weerstand te verhogen zoals ballen, fitnessbanden, dynabands en de Pilates cirkel. De training start vanaf 13 september aanvang 18:45 uur Studio 1.

TIP

Kijk goed naar alle aanvangstijden, deze zijn hier en daar aangepast. Wil je geen les missen? Stel je rooster in op alle locaties, alle instructeurs en alle trainingen. Lees hier hoe je dit in kunt stellen.

We kijken er naar uit het nieuwe seizoen weer met jullie van start te gaan. Let’s keep on moving, Ladies!! ;-))))