Welkom

Wij zijn José & Chèr, eigenaresses van The Energy Factory. In 2001 opende we de deuren van onze onderneming. Onze specialisatie is groepsfitness voor vrouwen. Sporten in een groep is niet alleen leuk en gezellig maar motiveert en stimuleert ook om het beste uit jezelf te halen en je grenzen te verleggen. Plezier beleven aan bewegen is een belangrijke voorwaarden om je gewenste doel(en) te bereiken. Samen met ons enthousiaste docententeam zorgen we er voor dat een bezoek aan onze club een sportieve uitdaging is.

In onze kleinschalige club staat persoonlijk contact met onze leden voorop. Ons aanbod is divers en eigentijds. Of je nu fitter wilt worden, af wilt vallen, voedingsadvies nodig hebt, tot rust wilt komen of lekker wilt dansen, trainen bij The Energy Factory staat garant voor genieten van bewegen in een sfeervolle, energieke omgeving.

Benieuwd of ons programma-aanbod aansluit op jouw sportieve wensen? Maak gebruik van onze kennismakingsactie: Een maand onbeperkt trainen voor €20,95 i.p.v. €48,00 en ervaar het zelf! Meld je hier aan voor dit vrijblijvende aanbod o.v.v. Kennismakingsactie.