Zumba

The Energy Factory, Fitness voor vrouwen, Uden, Zumba Fitness, Zumba Toning, Zumba

Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Het is een workout geïnspireerd door Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende training. Het bevat elementen van Salsa, Merengue, Cumbia, Reggaeton & Hiphop. Het is een workout op vrolijke, opzwepende muziek die er voor zorgt dat je gewoon niet stil kunt blijven staan. Lol hebben en veel calorieën verbranden.

We bieden twee soorten Zumba aan. Afhankelijk van je doelstelling kun je zelf kiezen welke vorm het beste bij je past.

Zumba Fitness is dansgerelateerd en een training voor de meer gevorderde sporter. Vind je het leuk om te dansen? Draai je je handen niet om voor een uitdagende choreografie? Dan is Zumba Fitness je op het lijf geschreven.

Zumba Toning is een “Fun To Do” Workout. Zowel de beginnende als de meer ervaren sporter zullen de workout als uitdagend ervaren. Danservaring is niet noodzakelijk. De bewegingen zijn eenvoudig te volgen. Tijdens de training maak je gebruik van Toning Sticks: lichte gewichtjes die het geluid maken van sambaballen. De nadruk ligt op conditieverbetering gecombineerd met spierversterkende oefeningen.

Bekijk het trainingsrooster om te zien wanneer Zumba verzorgd wordt.