Verwen jezelf met dit lekkere lunchgerecht. Een mooi klassiek recept op basis van mozzarella, tomaat en basilicum. Kies je voor buffelmozzarella dan wordt het helemaal een feest.😋 Samen met twee sneeĆ«n vers brood, pijnboompitten, extra vierge olijfolie, een snufje peper en zout is het gerecht compleet en kan het genieten beginnen. Smakelijk eten!ā£
Dit recept is voor 1 persoon:
- 2 sneeĆ«n brood, naar keuzeā£
- 50 g mozzarellaā£
- 2 cherry tomatenā£
- takje basilicum, versā£
- 1 tl pijnboompittenā£
- scheutje olijfolie, extra viergeā£
- portie roomboter, ongezoutenā£
- snufje peper & zeezoutā£
Bereiding:
- Besmeer het brood met boterā£
- Snijd de mozzarella in dunne plakken, net als de cherry tomatenā£
- Leg de mozzarella en tomaat op een snee broodā£
- Doe de basilicumblaadjes en pijnboompitten er bovenopā£
- Scheutje olijfolie er overheen
- Maak af met een snufje peper & zout
- Leg de andere snee brood er boven op