Verwen jezelf met dit lekkere lunchgerecht. Een mooi klassiek recept op basis van mozzarella, tomaat en basilicum. Kies je voor buffelmozzarella dan wordt het helemaal een feest.😋 Samen met twee sneeën vers brood, pijnboompitten, extra vierge olijfolie, een snufje peper en zout is het gerecht compleet en kan het genieten beginnen. Smakelijk eten!
Dit recept is voor 1 persoon:
- 2 sneeën brood, naar keuze
- 50 g mozzarella
- 2 cherry tomaten
- takje basilicum, vers
- 1 tl pijnboompitten
- scheutje olijfolie, extra vierge
- portie roomboter, ongezouten
- snufje peper & zeezout
Bereiding:
- Besmeer het brood met boter
- Snijd de mozzarella in dunne plakken, net als de cherry tomaten
- Leg de mozzarella en tomaat op een snee brood
- Doe de basilicumblaadjes en pijnboompitten er bovenop
- Scheutje olijfolie er overheen
- Maak af met een snufje peper & zout
- Leg de andere snee brood er boven op